2008-12-29
 22:11:20

pling plong

satte i mitt simkort i mobilen nyss. Alla som sitter och tycker att jag är världens elakaste människa, FÖRLÅT! Jag är bara lat, glömsk och snål, har kört med farsans abonnemang för att jävlas och det är ganska skönt att göra av med pengar som inte tillhör en själv!

Så god jul i eftersott till alla er som önskade mig en, haha!

Mamma berättade att hon åker till Arlanda imorgon och hämtar hem min bror. Han har varit en månad i Malaga och skulle antagligen stannat längre, men av någon anledning ska han komma hem och även bo hemma hos mig i några dagar. Helt okej med två inneboenden och en nyckel? Tur att man bor som en ziggis på nyggan iallafall.
2008-12-23
 11:54:57

Dan före domedagen

Eller var det dopparedagen? För mig kvittar det, varje år på senare tid känns det likadant. Jag hatar julafton!
 
På julen måste man göra sig till och sitta och låtsas att man har jättetrevligt, när man i själva verket bara vill gå och lägga sig. Jag skulle lätt kunna sova bort hela Kristu födelse. Jag blev arg på ett barn igår på fritids som sa att julen handlar om att få paket, men kände mig efteråt som en hycklare. För när allt kommer omkring så skulle jag aldrig ställa upp på den här skiten om jag inte fick något för det.
2008-12-18
 10:58:54

Taco på Nyggan!

Eftersom jag inte längre kan göra min röst hörd över telefon, så hoppas jag att det här kan hjälpa mig att förmedla mina budskap!

JM: Tack så mycket för ditt fina brev, hittade det igår och detsamma! Vid åttatiden ikväll bjuder jag på Taco för att du är så bra!

Fancy: Lägger lite ansvar på dig här att föra budskapet vidare, eftersom jag antar att du kommer att läsa detta först!

Mallan: Nu fixar vi vår egen spelkväll, utan blindtarmar! Kom gärna vid sjutiden och hjälp till! ;)

ERKKAN!

Du, Tesso och Minikotten är också så JÄVLA välkomna!!! :) Men, om det skulle vara liiiite i sista minuten för er som inte bor i Köping så undrar jag vad som händer nu i helgen?
2008-12-14
 22:26:25

Hemligheten

Trion är åter samlad. Fancy, Malin och jag sitter och tittar på Wallander. Imorgon ska jag gå till jobbet igen, har inte varit där sen i onsdags morse. Jag hoppas att kommer att få fortsätta jobba på skolan efter jul, har verkligen trivts där.

Min mobil har lagt ner verksamheten och jag har redan sett ut en ersättare. Ibland kan jag tycka att det är skönt att slippa höra min vidrigt gälla ringsignal, men just nu önskar jag faktiskt att det skulle gå att svara i den. Min mamma och jag brukar t.ex. prata med varandra typ tre gånger om dagen och nu har jag inte pratat med henne på två dagar, Idag saknade jag henne väldigt mycket tillsammans med min bror som är utomlands. Han har det verkligen bra iallafall och när det blir varmare därnere så ska jag åka ner och hälsa på.

Har missat veckans fyra träningar nu och imorgon ska vi ha vårt andra löptest. Jag vet att man bara ska tävla mot sig själv, men det är något jag har väldigt svårt med. Imorgon har även vår tränare sagt att han ska vara med på testet och jag tror att det blir en otroooooligt olökig kamp.

Dags att lösa Wallandermord igen!
2008-12-14
 00:04:22

En blindtarm kan alltid opereras bort

Jag vet inte rikigt vad som tagit åt mig. Jag har ingen riktig inspiration att blogga längre. Jag som kunde få världens mest simpla vardagshändelser till värsta spexet och jag trodde nästan själv att jag levde Köpings mest spännande liv. Eller ja, det kanske inte säger speciellt mycket.

Jag ska vara ärlig. Mitt liv, som jag konstant delar med Malin och Fanny, går nuförtiden ut på att hänga inne hos Jimmy innanför dörren mittemot, som även han alltid har ett blindtarmsgäng hängandes i sin lägenheten 24/7. Där spelar vi plump, bismarck, fyrmansvist, disney-TP och härjar utav helvete. Jag har utvecklat ett väldigt vulgärt ordförråd och jag blir nästan rädd för mig själv. Samtidigt måste jag säga att hänga med grabbar är nog bland det skönaste som finns. Man får liksom verkligen vara sitt mest spårade jag och lyckas ändå slinka med det mesta eftersom man är en liten tjej.

Vi svennar här på Nyggan har också utvecklat vårt eget tugg och för att ni ska förstå så bifogar jag en liten ordlista:


Blindtarm: Meningslös människa

Gödgris/Gödis: Häcklingsord när man ser någon äta

Otroooooooooligt olökigt: När något är mer eller mindre tungt

Spexa: Göra någon annan generad eller bjuda på sig själv som fan

Hybris: Trööööökigt självsäker


Jag har spenderat två nyktra kvällar på hantan. Förra helgen satt jag och Fancy i ett toalettbås i tjugosex minuter innan vi halv två tackade för oss. Igår orkade varken jag, Fanny eller Sofie, som joinat Sveariket igen, längre än till halv ett. Jag hann spexa lite i baren, även om jag tillslut bara köpte mig och Fancy varsin cola.


Ikväll har jag och Malin varit på julbord. Jag som inte har världens bästa egenskaper när det gäller Jesu födelse blev nästan lite nostalgisk. Tröööööökigt god julskinka. Nu sitter vi i soffan, Sippy har joinat och vi har tv:n på mute eftersom våra käkmuskler ändå går på högvarv.


Det bästa med att jag har varit sjuk i veckan är att jag fick åka hem till Skedvi och invalida tillsammans med min Hanna. Jag tycker väldigt synd om henne, för hon har väldigt ont i sitt ben. Jag fick se hennes röntgenbilder och nog fan var benet av alltså. Vi tittade på Step up 2 och jag underhöll min benbrottskåmpis med lite improviserad hiphop-dans. Hanna, jag skulle lätt vara gipset du aldrig fick, så skulle vi hänga varje dag!
2008-12-07
 02:55:44

"Otroligt olökigt"

Idag ringde Hanna och berättade att hon brutit benet. Hon och Tobbe åkte till Idre för att åka lite slalom och det gick lite för fort. Hon fick operera sitt ben och nu ligger hon på sjukhus i Mora. Hon slipper gips, men får inte belasta benet på sex veckor. Hon kommer hem till Köping och Skedvi, otrooooligt uppskattat! Jag och Fanny har även bestämt att vi ska åka upp och ta hand om henne sen. Hur kul kan det vara att sitta med ett brutet ben i Luddis liksom?

Idag hade vi fotbollsavslutning och jag fick ta emot priset årets skyttedrottning. Den tackar vi för!

Förövrigt sitter jag och Fanny och diskuterar hur lättare det var förr i tiden. Idag var vi nyktra på hantan och det var ingen höjdare direkt. Något som känns lite mer positivt är att jag inte känner för att dricka längre. Jag vet inte vad det är med mig, antagligen har min lever gått i pakt med hjärnan som sett till att jag inte längre känner suget efter en flarra med Törley. Det kan också bero på att jag är ganska trött i hela kroppen. Armar, ben, huvud, hjärna. Ögon och öron. Hjärtat.