2012-04-19
 11:10:57

torsdagsfritt

långhelgen är inledd och jag har börjat dagen med att knata hem från eric för frukost framför tv:n. klockan tre ska jag infinna mig på klarbärsgatan och innan dess ska jag hunnit pallra mig ut i rydspåret!

ikväll blir det middag med fia hemma hos henne och hennes sjuka inneboende tillika den ena biten i vår tripod, elin! förra veckan låg jag helt deckad och nu verkar influensan gått i arv! förhoppnigsvis mår elin bättre imorgon eftersom vi, medan fia drar till götet och svirar, ska ha spelkväll med linköpings köpingsgrabbar!

på matchen i söndags fick jag en rejäl spark i bröstet och en välkänd känsla av ett sprucket revben har infunnit sig. med tanke på den kommande serieprämiären är mitt läge inte det bästa, men jag har bestämt mig för att ignorera problemet ett tag till så kanske det försvinner av sig själv...

2012-04-17
 20:26:54

fire to the rain

efter att ha träffat fancy i helgen så hoppas jag att jag fortfarande har en som läser mitt lilla nödrop här. jag har haft svårt att hitta motivation till att skriva, men som ett brev på posten, eller snarare sms till min lur, så blev jag minst sagt uppeldad.

självklart blir det ett gammalt klassiskt kryptiskt blogginlägg eftersom jag inte vill röja källan till mitt blixtsnabba åskmolnsmood. jag kan dock säga så pass mycket att det inte bara är skrivandet som jag kommer att bli mer hängiven till, utan just nu kommer det att bli löpning till den nästan slaviska graden! nog sagt.

imorgon ska jag på arbetsintervju. jag har anmält mig till vikariebanken i linköping och verkar ha fått napp!