2011-10-16
 16:53:45

tjuren vid hornen

jag och fia trotsar söndagsångesten och (för ovanlighetens skull) pluggar!!!

2011-10-16
 00:37:39

EGO

det har inte blivit många knop idag, men med tanke på att gårddagen satte sina spår så har det varit riktigt skönt!

2011-10-15
 00:45:06

girls night in

tre vänner, fisksoppa, rosévin och kladdpepparkaka förvandlade fem timmar till ett enda underbart virrvarr av sexsnack, djupa diskussioner, skratt, framtidstankar och skvaller!

2011-10-14
 15:17:48

The Climb

det har återigen blivit dags att bestiga mount everdish...

2011-10-13
 22:42:53

På gott och ont

under min VFU gick jag upp senast kvart i sex varje morgon och ränderna har inte riktigt gått ur än! trots att jag varit ledig och relativt sysslolös har jag inte sovit längre än strax efter åtta. jag hade uppskattat detta oerhört om det inte var för det faktum att jag är dyngförkyld. helst av allt vill jag bara sova för att sedan kunna vakna upp frisk och kry! För tillfället är jag så risig, trött och tråkig att t.o.m jag är trött på att hänga med mig själv...

2011-10-13
 14:01:58

plus-minus-noll?

vi förlorade matchen igår och idag bjuder fia på middag och spelkväll, så det jämnar ut sig. ja, jag skulle nog snarare ge det ett plus. jag elin och sofia fick betyget G+ på vår hemtenta som jag nyss hämtade ut. ett G+ blir ju däremot aldrig ett VG, hur nära vi än var, så jag hade hellre tagit ett VG med ett minus istället.  
2011-10-12
 15:56:57

knallat i valla

jag och sofia håvade inte in någon monsterskörd av svamp i vallaskogen idag, utan fick nöja oss med några dussin trattkantareller var. vi gjorde upp en deal: fia fick mina svampar (med tanke på att jag och eric har typ fyra matlådor var med tacopaj kändes det aningen kryddat att försöka laga någon annan mat på ett tag...) och hon bjuder i sin tur på egengjorda köttbullar med svampsås i morgon!

bortsett från svampbristen var det både härligt och spännande att komma ut i skogen. vi såg träden med dess löv som skiftade i rött och gult, människor som kom och gick, stötte på en vildsvinssugga med tre små kultingar... okej, de sistnämnda var inte levande, men båda fia och jag trodde det i nån sekund, så det räknas nästan! vi hanna även med att bli intervjuade av en student som fått i uppdrag att ställa frågor om just vallaskogen och om den var naturell eller kulturell. fia och jag klämde i med de smartaste svaren vi kunde och sen kunde vi bara önska att vi gett den smått nervösa och stammande reporten något användbart.


sofia och vildsvinsfamiljen
    

 



dagens skörd

2011-10-12
 12:55:54

premiär

idag, lite sent kanske, men ändå, ska jag och sofia ge oss ut i vallaskogen på svampjakt! vet inte hur många det finns kvar, men ska bli skönt att bara komma ut lite. har haft dålig-tv-marathon hela förmiddagen, men min förkylning har hittills inte blivit så mycket bättre detta till trots...

ikväll är det även seriepremiär med vårt mixlag och förhoppningsvis är jag inte helt död 22.05 när domarn blåser igång vår första match!
2011-10-11
 23:30:04

varsamt

jag kan inte lova någontong, men jag måste erkänna att jag saknat bloggandet och blev riktigt uppigggad av att läsa mina senaste inlägg.

en halv termin, ett sommarlov och början av mitt andra år som lärarstudent har gått sen sist. för tillfället har jag, efter två intensiva VFU-veckor, dragit på mig en rejäl höstförkylning. imorgon får jag dock sopa sjukdomen under mattan under två femtonminutershalvlekar och hoppas att vi sopar den med våra motståndare - det är återigen dags för MIXCUP och jag är sjukt taggad!

jag har lagt fram ett förslag att vi ska spela ungefär som sverige spelade mot holland idag. det är få tillställningar som får míg till ett sådant euforiskt/patriotiskt/känslomässigt engagerad som fotbollslandskamper och kvällens match kommer jag att leva på länge - HEJA SVERIGE!

nej, varsamt fram var det. godnatt!