2008-09-30
 14:42:11

Enough is enough

Jag tror jag tar och stänger NGC´s vandrarhem snart. Är det någon som känner en expert på vänsterhänthet? Min pappa har det nämligen så himla svårt just nu! Hans högerhand går inte att använda för tillfället och det är ju så svårt att borsta tänderna med vänster hand istället!!!

Nu åker jag till Maddes kolsva och inväntar vårt sista fotbollsmöte för säsongen. Eller kanske det sista överhuvudtaget. Trots vår målexplosionen verkar det se mörkt ut för oss!

2008-09-30
 07:47:37

Vi är gölliga guzzar

Det ÄR på McDonald´s man hänger och det ÄR på McDonalds det händer!

Igår Gled det in en relativt skön grabb med keps och solbrillor(?) och slog sig ner vi vår standardlänga. Han började slänga ur sig saker som: tja tjejeeeeeeeeeeeeeeeer, vad fiiiiiiina ni äääääääääär! Är ni härifrån? Jag äääääär från stockholm! Okej, han bröt, men nog känner vi igen en västmalänsk dialekt när vi hör en. Det visade sig iallafall att han var ifrån Arboga och var typ sjutton år. Han ropade på sin kompis att han hittat fem gussar, berättade att han skulle fylla arton nästa vecka och bad om mitt nummer. Jag log, eller, skrattade snarare till och svarde nej.  


Vad är det med mig och superknäppa utländska killar?

Hursom, Bobo åker till USA idag och kommer hem den trettonde oktober. Då har jag och Fanny precis åkt till Grekland. Vi kommer alltså inte att ses på en hel månad och nästan två timmar på donken samt tre varv runt Köping i bilen med Forever på repeat var otroligt nödvändigt!   

2008-09-29
 16:12:40

from the A to the D to the H and D

När jag kom hem igår kväll så slog det mig att jag inte skulle vara ensam över natten. Min pappa opererade axeln tidigt imorse och då tyckte mina föräldrar att det var ett väldigt smart drag att crasha hemma hos mig över natten. Rätt skönt ändå, tyckte jag. Jag var ganska nervös inför mitt nya vik på Björksjös särskola och trodde att det skulle gå lättare att somna om jag inte var ensam. Jag har nog aldrig sovit så illa som jag gjorde inatt.

Min dörr går, tack vare en väldigt aggressiv brud på fyllan som slet av handtaget i mitt sovrum, inte att stänga när jag är inne i rummet och båda mina föräldrar, vad min mamma än försöker komma undan med, snarkar värre än värst. Troligtvis blir det en natt till, eftersom Lars Nordmark verkar tro att vara vänsterhänt ett tag är ungefär lika med invalid gånger fjorton och kan därför inte åka hem. Öronproppar sökes!

Jobbet gick iallafall väldigt bra och sådär superhemska och genomonda som jag fått barnen i min klass beskrivna var de faktiskt inte! Tvärtom var de sjukt charmiga och hur roliga som helst. Men nog fick man lära sig att sätta foten i golvet och visa vart skåpet ska stå. Med tanke på att det tog mig två lektioner och en hel rast att övertyga alla att jag var tjugo år och inte fjorton till sjutton så lär jag få stampa ordentligt!

Sitter och kollar på Greek. I det här avsnittet så avslöjar en kille att han är homosexuell och alla tycker att han är falsk som inte berättat något tidigare. Att han inte kommit ut liksom. Jag läste en intrvju med Jonas Gardell en gång. Han tyckte att just det uttrycket borde slopas. Att man inte ska behöva varna andra människor när man möter dem att man tänder på det lika könet. Ganska smart det där egentligen. Jag menar, skulle jag vilja bli varnad för någonting om någon så skulle det nog vara något som jag är en massmördare, jag hatar egentligen dig, eller min pappa är kannibal, så kom aldrig hem till mig när det bara är han hemma.

Självklart skulle en homosexuell man eller kvinna kunna vara massmördare eller ha en kannibalistisk pappa, men såvitt jag vet så är ju antalet bögar och lesbiska en aning färre än straighta män och kvinnor och det gör ju oss heterosuexuella till den mer suspekta gruppen!

Jag skulle ha börjat blogga på gymnasiet, då hade MVG-uppgifterna, mina egna tankar och reflektioner, varit väldigt mycket enklare att få ner på papper.

Dags att bege sig till Hagateatern!
2008-09-28
 22:14:33

Lucky number 10

Sitter och kollar på Coyote Ugly och väntar på att Fancy ska sluta jobba. Vi ska till McD och fylla i luckorna från helgen! Jag körde Metropolvisit medan hon och Malin var kvar hemma och, tänkte iallafall, gå ut på hantis en andra gång den här helgen.

När jag gick i skolan så satt jag alltid uppe till sent på natten innan ett arbete skulle vara inlämnat. Som att man var tvungen liksom. Det måste vara ungefär samma sak när det gäller alla mina prestationer. Som att ha varit ute kvällen innan, vakna en halvtimma innan match, hinna dra i sig en knäckemacka, ett glas resorb och ändå lyckas göra sin bästa prestation någonsin!

KOLSVA IF DAMLAG AVSLUTADE SIN SÄSONG MED DEN FETASTE SKRÄLLEN EVER!!! 12-0 i derbymatch mot FFF och jag fick näta en, två, tre, fyra och fem gånger! Tack för att vi visar att vi kan vara ett lag tjejer! Har fått tillbaka kvickheten och nu gäller det att behålla den under uppehållet!

Försökte hinna med en dejt med Hanna på Dollar Store idag innan jag lämnade Ludvika, men det visade sig att hon var hemma i Västra Skedvi. Hon och Tobbe har varit i Turkiet i en vecka och snart lämnar jag och the Fanciest of all lilla landet lagom för två veckor i Rhodos.

Fanny har jobbat i princip varenda helg och sex dagar i veckan sen i somras och jag... Ja, i brist på annat så behöver jag ju uppdatera min numera snövita hy till en mer kräftröd nyans! Min själ älskar solen, men mitt pigment passar bättre på någom som helst spenderar de flesta av sina soltimmar under en sten eller nåt.

På tal om stenar så släppte det en sjukt stor från mitt bröst, mage och hjärta i fredags. Över tio års vänskap gjorde sig såg till att göra sig påmind när två kolsvatjejer kastade sig, gråtandes, i varandras armar inne på Lindex.

Tacka vet jag bästa vänner, utklassning, min genomsnälla mamma och mysiga uppvaknanden. 
2008-09-24
 21:18:15

Girls night in

Filmen är hyr, Fancy är snart ren, JM slutar snart att toffla och pizzabudet kommer snart! Allt bäddar för ännu en vardagsdödare och jag älskart! Vi ska kolla på Fools gold och låta Mr Mcconaughey sätta fart på våra dregelreflexer!

Snart är min tid på Skogsbrynsskolan över och det känns ganska vemodigt. Jag önskar att jag kunde ta med mina sötaste ögonstenar hem och spela fotbolls-King, fläta hår och bara sitta med dem i knät och höra hur mycket de tycker om mig! Jag har samlat på mig en hel del sköna kommentarer och tänkte dela med mig av några:

Läraren: Är det någon som kan den andra versen på Ekorr´n satt i granen?
Maja: ... "Sprang han hem till mamma, på den gröna ängen..."
Sjuårig pojke: Nejnej! såhär går den: "Sen han skulle he´em tiiil siin kusiiiiin och sen han skulle hitta en fru och gifta sig!"

Efter en stund:

- Maja, har ekorren svans?
- Ja, en jättelång
- Hm... men inte sniglar
va?

 
Lärare måste ju också få ha fel ibland:

Läraren: Vad är 2+7?
Elev 1: 10
Läraren: mm, bra. Vad är 10-8?
Elev 2: fyra
Läraren: ja, jahaja, då går vi vidare!

Den bästa och mest klockrena lades idag! En lärare är på bristningsgränsen till vansinne varpå den elev som drivit henne till det säger:

Men Eva, är du allergisk eller nåt? Du är helt lila i ansiktet!

2008-09-23
 00:03:39

Nonstop

Fuck Brokeback mountain, jag har sett världens bästa bögfilm!

Jag, Fancy och Malin bestämde oss, i vanlig ordning, för att lighta upp vardagen lite och drog in till Västerås biograf. Planen var att se den andra filmen av Arn, men oturligt nog, så hade Malin inte sett den första, så det fick bli Patrik 1,5 istället. Klockrent val och en f-ing jävla bra film. Malin trodde jag dragit på mig en rejäl snuva, innan lamporna tändes och mitt plaskvåta face blottades. Lätt att jag skulle vilja bli adopterad av en gay Gustav Skarsgård om jag var en femtonårig tonårsligist liksom!
2008-09-21
 12:13:04

Safe

Idag är det match mot Sätra IF och jag tror att jag fattade det rätt när vi vid vinst idag och resterande matcher håller oss kvar i femman, Nittio minuter, sen kan det alltså vara över för vår del. Aldirg i hela mitt liv hade jag trott det här om ett lag som varit kända för deras kämpaglöd och förmåga att, tillsammans, gröta sig igenom en match med tre poäng. Jag tänker iallafall inte tänka allt för mycket idag och bara löpa, tackla, passa, skjuta och löpa ännu lite till, fram tills dess att domaren blåser av den andra halvleken. Sen får vi se hur långt vi kom på det.

Jag sover väldigt bra i lägenheten nu, trots att den är ganska stor och jag är ganska liten. Ett tecken på det är att jag vaknade imorse som jag annars bara vaknar när jag varit totalt utslagen av alkohol. Med armarna rätt upp och ofta har de somnat också, så de är obrukbara på ett tag. Saken är den bara att jag inte vaknar med ett ryck, händer och armar hårt tryckta mot kroppen, som för att skydda den mot alla hemskheter som föriggår när jag sover.


En god natts sömn och nu ska jag, Malin och Fancy snart äta lunch på Venedig, så en stadig kost blir det också innan det är dags att kötta Sätrabor! 

2008-09-21
 00:42:57

Light

Jag hann bara ur bilen efter att Malin skjutsat hem mig från Fanny imorse när jag stötte på Millan som var påväg upp till mig på besök. Var väl inte direkt hundraprocentig efter gårddagen, men jag trodde väl inte att vi skulle göra något speciellt. Tänk så fel jag hade.

Kvällen, som började hemma hos min Nygårdsgranne Sandra, var toppnotch! Vi, Sandra, Malin, Bobster och jag, tankade ganska rejält och värmde sedan upp inför hantans dansgolv på Sandras! Jag och Sandra spenderade även en hel del under hennes ungsfläkt och disskuterade en hel del deepshit.

Vissa människor blir man väldigt hänförd av och får en att förstå att en människa kan fungera trots de mest fasansfulla motgångar. Sandra är just en sådan person och jag beundrar henne för det.

När det var dags att styra, de något ostadiga, stegen mot hantan, så visar det sig, när vi kommit halvvägs, att yours truly glömt sitt leg. Bobo hade som tur var cykel med sig och jag kastade mig iväg tillbaka mot NGC. Såhär i efterhand så kanske det inte var så väldigt genomtänkt att köra på som värsta Lance Armstrong när reflexerna var lite mer som en sengångares. Att dessutom bestämma sig för att prata i telefonen samtidigt gick ju ungefär lika bra som det låter. Inte alls bra alltså. Har ett ganska saftigt blåmärke på knät som håller med mig om det, haha.

För att vara den sämsta helgen för utgång så pumpade hantan på rikigt bra. Man behöver inte så mycket mer än att höra inledningen till Lady Gagas Just dance för att påminnas om att det är en av de bästa känslorna i världen att dansa sig svettig tillsammans med världens bästa människor! Skönast var när syskonen Nordmark shakade loss en stund! Gustav, välkommen tillbaka! ;-) Jag och Bobo fick även världens bästa avslutning på kvällen när min önskelåt spelades bland de sista och vi var helt vilda tillsammans med Chris Brown och hans Forever!

Efter det rituella besöket på Kebab House så kom inte jag och Malin mycket längre än hem till Fancy, där vi, efter en uppdatering om hennes middagsdejt, däckade i hennes soffa!

Detta var alltså en fredag vars lördag borde spenderas av - ingenting ungefär, men så var som sagt inte fallet. Camilla och jag har rensat hela min lägenhet och sorterat ut Sofies saker. Vi har även städat hela min walk-in closet, slängt ett ex antal påsar med skräp och tvättat åtta maskiner tvätt!!! Imorgon tar jag hand om finputsningen. Tack Camilla, du är bäst för att du inte ger upp hoppet om mig när jag hellre sätter mig och sorterar hårnålar, haha! 

En lista vad Kbab måste fixa i lägenheten och en inköpslista från IKEA har även styts upp och om jag ska ha råd med allt, så får det bli en vit månad i oktober. Både på alkohol och shoppingfronten.

Godnatt H! Jag saknar min bästa kåmpis, du vet, du!
2008-09-19
 21:14:04

NGC

Det är Nygårdshäng idag igen!

Igår när jag och Sandra hängde hemma hos henne så blev det bestämt att, trots att jag skulle ha en vit helg, vi skulle ha förfest på Köpings mest kulturella ställe! Det krävdes inte mycket för att jag skulle bli sugen på att pumpa lite på dansgolvet. Det är nästan så att de börjar pumpa lite i en när fredagen närmar sig och här sitter jag nu! Det blir dimmigt ikväll!!!
2008-09-17
 23:12:27

Wake up call

Titta, nu har du fått hår överallt! så går det när man sitter och fipplar med mobilen!

Jag var och klippte mig hos Sara idag och som vanligt, vid de mest olämpliga tillfällena så får man trettiosju sms och sexton samtal. Men jag klagar inte, kul att få visa allmänheten (folket i väntrummet på Saras salong i Kolsva) hur eftertraktad man är! Jag passade även på att upplysa mig själv till tredje graden också, så nu är jag väldigt blond igen. 
2008-09-15
 22:15:05

unlocked

Ikväll tänker jag sova hos Fancy. Har ett samtal som jag behöver avsluta. Även om det inte var henne jag startade det med. Nu ska inte jag vara den som är den, men jag tycker ändå att jag har rätten att vara det den här gången!

- Två timmar till har avverkats på donken. Det känns bra att veta att man har bästa vänner!

2008-09-14
 20:04:33

Zapp

Sitter och läser mail från Sofie. Hon verkar ha det bra där, långtlångtlångt, borta. Snart har det gått en månad sen hon flög tvärs över jorden och något mer som flyger är tiden. Snart är hon tillbaka i Sverige och då ska det tydligen ha gått tre månader och snart vara julafton.

En sommarlovskväll när jag var typ tio eller nåt så suckade min pappa djupt och sa: Ja, imorgon är det snart julafton. Jag fnös, dök ner under vattnet i Tuna Udde och tyckte att det var det knäppaste jag hört. Numera börjar jag nästan bli beredd att hålla med min, inte alltför positiva, far.

Jag och Fanny intog i helgen återigen Hannas Ludvika. Det var exakt ett år och två månader vi var där sist tillsammans och succén var ett faktum även denna gång. Ganska mycket alkohol förtärdes, sjukt ful(l)a ego, duo och trippelbilder togs, men den här gången har vi märkt Ludvika för gott! Eller ja, jag snodde en bläckpenna från Selmas och skrev Köping Rules inne på Trädgårns handikapptoalett. 

Jag hade gärna bara stannat där jag vaknat i några timmar efter nattens bravader, men Fancys jobb som sportjournalist, även om det är på Köpings lokaltidning, sover nästintill aldrig och mitt snällfenomen tillika mamma kom upp och hämtade hem oss. Tack!

Nu ska jag snart ut på mer äventyr, inte mitt eget dock, men jag känner en modig tjej som snart knackar på en dörr någonstans i KAK, med inte så mycket mer än en pirrig känsla i magen, en film i handen med sig och jag och Brallan agerar skjuts och moral support! 

 
2008-09-12
 16:50:01

Frustration

Det är roligt att vara saknad här. Jag har inte varit alltför alert i mitt bloggande senast för bara en stund sen påpekade min bror att han saknat det! Han var här en sväng tidigare och svassade i sin nya outfit.

Ganska bra det här med internet egentligen. Man kan liksom hålla sig uppdaterad i människors liv på ett smidigare sätt, inte för att det erästter känslan av att träffa dem på riktigt, men man är liksom inte lika lost och man sätter sig lättare in i situationer man får upplagda. Lite som att man var där och delade händelsen, glädjande som vemodig.

Fredag igen och, trots att jag inte trodde det i söndags natt, så har veckan gått väldigt snabbt. Jag har haft sällskap i lägenheten och det har varit väldigt trevligt, thanks Slohan! ;-)

Igår hade vi möte med fotbollen och det känns väl ungefär som att vi hade kunnat komma till träningen, skrivit ner vad vi egentligen tycker, för att sedan äta upp anteckningarna och lyssna på vad någon annan säger åt oss att tycka. Det var skönt att få springa av sig lite frustration på högerkanten efteråt.

På tal om just frustration. Man kan känna sig frustrerad av händelsen som beskrivs här ovan, men sen finns det en annan typ av frustration. Den som både är ganska fantastisk, men samtidigt omänskligt olidlig. Jag skulle kanske behövt springa lite till, efter den upplevelsen. Det fungerade inte att dricka äppeljuice iallafall.

Fanny är ute i skogen och plockar svamp, förhoppningsvis bjuckar hon på kantarelltoast lite senare! :-D

2008-09-10
 00:20:11

mail

Hej tjejer!   För er som inte var på träningen i dag (tisdag) så hade vi ett litet snack inför nästa säsong. Till nästa träning (torsdag 11/9) så ska ni fundera på vad ni vill med erat fotbollsspel till säsongen 2009. Det är alltså bra om ni kan komma till träningen på torsdag oavsett om ni kan träna eller inte och framföra era synpunkter, eller att ni ringer till någon av ledarna och berättar!   Mvh Tränarna

- Heja Kolsva!
2008-09-09
 21:40:01

Fosterställning

Framåtstupa sidoläge är något som kan rädda livet på någon som nästan drunknat, men vad händer när man druknar av att ligga i framåtstupa sidoläge?

Efter jobbet idag så var jag helt slut i både kropp och huvud. Sömnbristen är ett faktum, men när nerverna i kroppen håller en vaken om natten som små nålstick i huden så är det inte så mycket man kan göra. Jag missade fotbollsträningen idag. Konstigt att tiden kan gå så fort fastän man bara ligger ner och andas. In och ut. Hur länge ska man gå runt som ett apatiskt mongo?

En sak som är bra med barn, det är att de älskar närhet. De vill hålla en i handen och vill alltid att man kramar om dem. Tjänster är gentjänster!
2008-09-09
 12:25:45

rush

En sak som är bra när man bestämmer sig för att duscha är att se efter om man har schampoo. Jag, som stått och glötat i ungefär en halvtimme, fick lite smått panik när jag insåg att jag inte hade någontng att tvätta håret med. Efter att ha rotat i träningsväskor och badrumsskåp var det enda jag fick fram en tvål. alltså en tvåltvål, som man håller i händerna. Resultatet kan diskuteras och har säkert blivit gjort av mina kollegor redan, haha.

Idag fick jag skippa innebandyn och traska hemåt på rasten. Var tvungen att låsa efter Fancy som sovit här inatt, tack för att du är världens bästa! 
2008-09-08
 22:00:03

Mest oteknisk

Men Fanny, kan du hjälpa mig att ladda upp bilder eller?! 

2008-09-08
 16:07:39

vindögd

17 000 glas, fyrtiotre milljoner tallrikar, en miljard bestick och sjutton stekpannor. Det är väl i runda svängar vad jag fått slava med i diskhon idag. Jag hatarhatarhatar att diska! Nu är det gjort iallafall och jag känner mig riktigt nöjd. Något mer som jag känner mig är trött. Jag och Fanny spenaderade över två timmar på McD igår och lämnade inte stället förrän tjugo minuter efter stägning. Hungriga? Njaej, mest pratsjuka.

Efter att ha sprungit den sista biten hem (ett suspekt maffiagäng uppenbarade sig en bit bort) så borde vi gått och lagt oss, med tanke på att klockan redan börjat närma sig två och vi började båda jobba klockan åtta. Istället satt vi vid datorn, tittade lite på bilder och efter att jag avslutat ett samtal som också kändes viktigare än min skönhetssömn så var klockan närmare halv fyra. Det var mindre milt när klockan ringde klockan sju och jag förstod att jag skulle spendera en hel dag i en klass med elever i åldrarna sju till nio år, haha!

Som tur är så älskar jag ungarna på Lönnens avdelning. Man kan aldrig höra nog många übersköna kommentarer som de slänger ur sig och man bara smälter när de annars så tuffa småpojkarna drar ut stolen åt en och insisterar på att man ska sitta brevid dem. Sen att man glider runt inne i ett klassrum där de flesta lektioner har samma svårighetsgrad som knep och knåp, får käka riktigt god mat och spela innebandy och rocka rockring hela rasterna om man vill, är ju inte heller helt fel! ;-)

Nu bär det snart av mot nästa ungskock, som den här gången kommer att befinna sig på Hagateatern. Förra gången fick de önska sig roller och idag ska vi utse vem som får bli vad. Vår grupp ska spela en musikal den här gången och det ska bli rikigt kul att se hur det går för dem!

Ni som läser det här kan ju skänka en tanke till min magsäck. När både sömn och föda bortprioriteras är det nog dags att tänka om!!!
2008-09-07
 21:11:26

In och igenom väggen

- Kolsva IF damlag går mot sin död
- Mitt vvord fungerar inte som det ska och jag ska ha renskrivit ett manus till imorgon
- Jag har ont i huvudet
- Jag har mindre än tolv timmar på mig innan jag börjar jobba

Sådär, nu känns det lite bättre!

Att plocka ut det som stör en och rada upp dem lite gör att min hjärna, som annars går på högvarv, får lite andrum. Nu kan man sålla lite i eländet och se vilka saker man kan göra något åt och vad man bara får låta vara så länge.

Fotbollen får gå som den går. Det spelar ingen roll om vi är ganska hyfsade på att lira, men det är bara något som inte stämmer. Jag hoppas inte Camilla halshugger mig, men jag får skriva det sista för hand eller något. Just nu känns det helt plötsligt lite lättare överhuvudtaget faktiskt. Ibland behövs det bara ett telefonsamtal för att påminna en om att det finns lite annat att tänka på än saker som gör en spyfärdig och min huvudvärk är borta!

2008-09-07
 12:19:26

Sunday from hell

Det enda som är bra med söndagar är att det fortfarande är helg. På helger kan man sova ut, såvida man inte har en tid att passa, men förhoppningsvis behöver man inte slita sig upp ur sängen som man gör annars fem dagar i veckan. Så var inte fallet för mig idag.

Jag vaknar imorse av att Malins mobil ringer, tänker fan vad skönt, jag kan somna om en stund, vänder mig om och sluter ögonen igen. Plötsligt hör jag hur hon säger ja, vänta lite, hon ligger här och på tre röda har jag en högljudd, ilsken utskällning angående min försening till dagens kurs i tetareledarskap och att jag aldrig kommer ihåg saker och ting. Jag får sömndrucket ur mig att min fotbollsmatch blivit flyttad. Det tutar till i telefonen och sedan står det samtal avslutat. Nämn aldrig ordet fotboll, eller någon annan typ av fysisk aktivitet när du pratar med kufiska amatörskådespelare, jag tror typ att de får utslag eller något! 

I vilket fall som helst: Nu, efter att ha ringt upp min morgonmarodör, skällt ut henne för att vara elak och oförskämd, samt påpeka att jag har, just det, fem dagar på mig innan jag kommer att få sova ut igen, så är jag faktiskt ganska taggad till match och riktigt längtar efter smärtsamt fysisk kontakt.
2008-09-07
 01:23:04

Fairytale

Jag och Malin har avverkat ett ex antal avsnitt av One Tree Hill. Nu är man så fullsmetad med brustna hjärtan, förlorad vänskap och tårdrypande farväl. Fast det är också en hel del lycka, återförenanden och självklart kärlek. Att ha ett marathon i en tonårssåpa är som att genomgå både trotsålder, pubertet och klimakterie, på samma gång! Man skrattar, gråter, lider och gläds om vartannat och vi njuter i fulla drag!

Therese ringde tidigare idag och berättade att jag glömt min mobil och parfym, som Ann köpt åt mig på sin senaste tripp över Östersjön, hemma hos dem. Det betyder att jag får hänga med VVille imorgon med och jag protesterar inte! Jag har dock inte så stor koll på omvärlden, vilket inte känns helt okej.

Nu börjar jag få väldigt svårt att hålla mina ögonlock upprullade och för min egen skull lär jag snart gå och lägga mig. Det enda som håller mig vaken just nu är Malins lampa som sakta men säkert håller på att rasa ihop!

There´s nothing vvrong vvith fairytales. I´ve heard people alvvays live happy ever after. 

-
God natt
2008-09-06
 20:44:58

Huvudvärk av tredje graden

Utgång av rang igår och det var fem relativt tankade brudar som lämnade Malins lya igår kväll. Det blev en blandning av djupa samtal, härligt härjande och svettigt dansande.

Ett riktigt uppryck från förra helgen och jag är glad att Fancyface slapp avvika efter förfesten denna gång! Krille var även med för första gången efter hennes lilla Novalie och det var sjukt kul att hon börjar komma in i gängorna igen!

Mitt huvud mår dock inte så bra idag och att ha torskat åtta gånger straight på fuck the dealer gör sig onekligen påmint! Jag masade mig ändå upp ur sängen (som jag delade med en lika risig Fanny) och gjorde mig iordning för att åka vidare till Arboga för att hälsa på nytillskottet i familjen Bojar-Malm.

VVilliam Bojar var en av de sötaste stycke människa jag någonsin sett och jag kunde inte sluta att titta på honom. Det var en av världens härligaste känsla att låta 3200 gram gossebarn ligga vilande mot bröstet och det är svårt att förstå att han bara varit en kula på Thereses mage.

Nu befinner jag mig återigen hemma hos Malin och blir alldeles strax serverad soppa. Ikväll laddar vi inför vår match imorgon med käk och massivt vätskeintag. Alkoholfritt sådant vill säga.

2008-09-05
 01:22:06

Delete

Det här med att bli lite för bekväm när man bor ensam är inte alltid så bra. Jag tror inte att jag är den enda som brukar knalla runt i hemma i min födelsedagsdress. Det är bara det att jag glömde bort att jag lånat ut ett sovrum till Camilla och hennes pojkvän Jon. Så när jag struttade ut från mitt sovrum imorse för att besöka badrummet så slänger jag en titt i hallspegeln där jag möts av min egen spegelbild och Jons, något generade, blick. Jag vände ganska tvärt, stängde in mig på mitt sovrum och drog täcket över huvudet igen!

Räddningen kom från Fancy, som skickade ett sms, berättade att hon var barnvakt åt lilla Novalie och frågade om jag inte ville luncha tillsammans med dem. Snacka om söt unge den där Novalie och snacka om att jag beundrar Kristin. Hon har liksom hand om ett litet liv och jag vet att hon gör ett väldigt bra jobb! Krille, ring mig nästa gång du behöver en nanny! :-)

Imorgon får vi iallafall med oss vår vän på tjejmiddag och utgång på Hantis. Malin har precis styrt upp sin nya lya och där kommer även förpärlan att äga rum! Under förmiddagen ska Fancy, Malin, Bobo och jag fördriva tiden med shopping. Jag har väldigt dåligt med pengar för tillfället och kommer säkerligen därför hitta hur mycket som helst. Känns som jag lever på Alkohol och nya kläder för tillfället, haha!

Jag och Malin kom en halvtimme försent till träningen idag och för första gången i mitt liv börjar det kännas som att det kvittar. Jag börjar tappa sugen för något som jag älskat i över ett decennium och jag hoppas att det bara är något jag går igenom just nu. Jag varken vill, kan eller får sluta spela fotboll, men samtiigt så har jag aldrig längtat så mycket efter höstvilan som nu. Match på söndag, peppad?

Är du en av dem som gråter när ingen ser på? Fanny har en låt på sin mobil som handlar om den här sextonåriga killen Richardo, som blev misshandlad till döds i Kungsängen. Den får det att sticka i ögonen och strama i käkarna.

2008-09-03
 22:45:41

MESSIAS

Lugn, lugn, lugn!

Problemet med att ha en blogg är att man helt plötsligt tror att man själv är typ universums mittpunkt och att allt som man själv gör är världens viktigaste! Den här gången måste jag verkligen be om ursäkt för min själviskhet. För under min vistelse i Ludvika så hände en av de största sakerna som överhurtaget kan hända: William Bojar såg dagens ljus för första gången!

Therese Malm, min, så nära man kan komma, syster, har fött en liten pojke och det känns näst intill som man blivit moster själv! :-) All cred till mamma Tesso! Jag längtar ihjäl mig tills jag får se ungen!
2008-09-03
 19:51:15

Metropolen

Människor upphör aldrig att förvåna mig! Min barndoms, tillika relativt vulgära vän, Camila Berglund är en av dessa. Själv så krampar käkarna lite fortfarande när jag skriver nu, men situationen jag just försattes i är bara too much och jag måste få lite upprättelse!

Jag flyger in genom dörren, ganska väldigt mycket försenad, till Linda Strömvall, som idag fyller trettio år, sätter mig vid bordet och försöker smälta in lite lätt bland Strömvallar och Berglundare. Det gick inte alltför bra...

- Vad sliten du ser ut Maja?

- Jag har åkt tåg.

- Äh, skitsnack, du har varit ute i Ludvika och rullat runt!

- Camilla!

- Vaddå, du sa ju att du var där och shoppade?!

- Ja, men sen har hon gjort andra saker också!

- Men lugn!

- Jaha, har det nåt att göra med..

- Ja Jimmy, han som du kom på henne att ligga och kn..

- CAMILLA!!!

Efter att Camilla fått en rejäl smäll i bakhuvudet så åt alla (bl.a mormor Strömvall) sin hallontårta i, en ganska trängd, tystnad.

Grattis Linda, den bjöd vi på!


Förövrigt så har jag ätit och sovit gott. Jag har fått spendera lite qualitytime med min bästa kåmpis Hanna, spenderat lite qualitytime överhuvutaget, gjort värsta klippen på Kupolen och är i det stora hela riktigt nöjd med min lilla get-away till Ludvika, Metropolen.