2009-10-28
 18:23:29

kan det inte bara bli sådär glasklart?

jag orkar inte med denna beslutsångest!

ska man ge MBK en ny chans, FFF ett ärligt försök eller komma hem till KIF igen?


i vilket fall som helst så drar all träning igång nu och då snackar vi inte bara fotboll, utan all annan försäsongsträning. Sture två gånger i veckan och sen vill jag väldigt gärna fortsätta med boxercisen.

den här månaden måste jag dock både skjuta lite på både den och Stures medlemsavgift. Efter att ha storhandlat på LIDL och betalat Misa 264 :- för den där supernövändiga grejen från Tupperware återstår nu cirka tusen spänn av min s.k. lön. jag tror jag skrapade ihop fem arbetsdagar förra månaden...


ikväll är det lill-lördag i Kolsva, men jag måste tyvärr tacka, vänligt, men bestämt, nej! att gå till jobbet klockan sju dagen efter är verkligen ingen hit, har provat några gånger. snart är det helg och förhoppningsvis händer det -ingenting!
2009-10-22
 17:35:05

Knock Out

I tisdags åkte Mamma, Fanny och jag på kryssning, så igår kom vi hem fullassade med parfym och alkohol. I vanliga fall brukar det vara ganska dött när man åker på kryssning en tisdag, vilket inte gjorde något, vi skulle ju bara trycka buffé och mysdricka. Oj vad fel vi hade.

TORLEIF´S spelade och båten kryllade av pardanssugna gubbar och gummor i 50, 60 och 70+. Det var dansbandsfeber av tredje graden och varenda radiokanal i hytten var korrupt! Det börjar verka kärlek banne mig spelades minst fjorton gånger och den enda gång vi hörde något som var från 2000-talet var när Barbados Något som kan hända spelades.

Annars hade vi riktigt kul och trots att vågorna höll sig lugna, så gungade det ganska rejält under fötterna på oss alla tre.

Från pensionärer på 70+ till -12 på mitt bankkonto, när får vi lön?
2009-10-12
 16:47:15

Världens längsta måndag tuktas med tårta



Idag fyller Madeleine Wivegg 21 år!




2009-10-11
 18:46:47

Jag mår bäst på fest

Tack Madde för en av de bästa festerna som 2009 hittills stått för! Redan klockan åtta var det smockat med folk i M. Wieveggs vardagsrum för att heja fram Sverige och trots att det inte blev någon seger att fira, så var det verkligen ett vinnarhumör på samtliga!


Jag var verkligen i mitt esse och fick förfrågan om det var möjligt att hyra in mig på alla fester, haha! Jag träffade människor jag inte sett på ett tag och människor jag velat träffa igen. Gustav kom förbi, Maddes och mina drinkar var oslagbara och t.o.m ölspelet blev succé!


Idag mådde jag däremot inte helt hundra, men det var det värt! Att jag inte kommer att vara människa när jag börjar jobba klockan halv sju imorgon heller är en relativt liten smäll man får ta.

- Något som, sorgligt nog, däremot inte verkar vara värt det, är du.
2009-10-02
 08:34:52

God morgon

Jag beslöt mig för att gå upp riktigt tidigt och följa med mamma till hennes jobb, så att det hela inte skulle sluta med att jag fick springa till tågstationen, där det säkert skulle vara lite krångel med biljettautomaten och Fanny får åka till huvudstaden utan mig.

Tur att jag tog dubbla strumpbyxor, för det var riktigt kallt imorse!
2009-10-01
 23:45:29

20:e november - vem är med mig?



2009-10-01
 23:38:10

Det är någonting med det där förbjudna

Ni, vet, när man sagt att man inte ska vara vaken hela natten, utan sova ut för en gångs skull, när man själv avstått från att köpa godis för att vara nyttig och någon annan bjuder, eller varför inte, en klassiker för min del, när man inte har så mycket pengar och ska snåla - visst är det då svårt motstå frestelsen att göra tvärtom?

Av någon konstig anledning finns det alltid någon extremt bra på tv, långt in på småtimmarna just den kvällen, eller så har kompisen bara så bra smak, alla godisfavoiterna var där och när man kanske inte har, eller verkligen inte har ekonomin att skämma bort sig allt för mycket mateiellt - ja, då åker man till Stockholm och shoppar!

Det är precis vad jag och Fanny ska göra imorgon. Jag ska dock vara lite ekonomisk och göra en inköpslista och försöka hålla mig till den.

  • Snygg klänning till lagfesten på lördag
  • Färgglada strumpbyxor
  • Rosa Uggs, har sett på Din Sko´s barnavdelning
  • Rosa bandet-armband

Fast det är liksom lite stämning att åka till Huvudstaden också. Sushi ska tryckas och det finns lite mer folk att glo på. På tågresan dit ska vi försöka komma på lite lekar som vi ska göra på lördag.

Idag var det inställd fotbollsträning, så Fancy och jag drog till Ekbacksbadet. Det var hälsovecka och att sola solarie i tjugofem minuter kostade bara tjugo kronor. Så efter några längder i bassängen, en knapp halvtimmes stek och lite nedvarvning i bubbelpoolen så traskade vi hem till Tesso och Tobbe där vi såg slutet på idol. Go Tove och stackars Jessica som trodde det var hon som gått vidare.

Nu ska jag sova, för jag ska faktiskt upp tidigt imorgon!