2010-07-30
 15:19:35

we go east... and west!

- kvällens fotbollsmatch i kungsör sköljer fancy och jag ner med sushi!

vi trotsar vädret och åker för att titta på kbk-herrarnas match på runevallen. efteråt har vi bokat bord på east and west, som serverar sjukt god sushi!


imorgon är det vår tur att spela match. kolsvas damer har träningsmatch mot forsbys och jag tror inte att derbykänslorna är svalare, även fast inga poäng står på spel. lördagen följs av söndagsträning. däremellan tänker jag nog inte göra mycket alls. det är helg och den är välkommen!

2010-07-24
 21:59:11

utan tulipan i boga

tesso fyller tjugosju år idag och jag pinnade självklart dit för att gratulera, mosa tårta och mysa med will/phill! att få åka till arboga är bland det bästa man kan göra om det är dags att varva ner lite. ikväll har vi hyrt film men har inte kommit oss för att börja titta än, det finns alltid något skvaller att uppdatera erkkan och tesso om, härja lite med tobbe, mysas med william och philip, eller så smyger man åt sig den här lilla raringen, tobbes minidator och bara nördar sig med den en stund.


jag tänker se till att jag gör mycket som jag vill och umgås med människor jag tycker om den tid jag har kvar i sommar, för i höst blir det annorlunda. på riktigt. jag kommer inte att vara kvar här. när jag kom hem ifrån kreta väntade beskedet att jag kommit in på lärarprogrammet på linköpings universitet och i slutet av augusti hoppar jag av den underbara berg-och dalbanan köping med både toppar, dalar och en hel del otroligt sjuka loopar!

jag antar, eftersom börjat referera till tivoliväsen, att linköping blir mer av ett fritt fall. jag har aldrig provat något av dem och människor som berättat om upplevelsen säger att de alla är livrädda i början, men att efteråt var det hur häftigt som helst. när det gäller själva stdentlivet har jag ju t.o.m. hört att det är det roligaste som folk har upplevt. 


- men jag kommer inte att falla fritt ensam. du är ju med mig 
2010-07-22
 18:13:59

mors lilla eric i skogen går...

tydligen är det den farligaste tiden att vara ute och vandra i fjällen nu på sommaren. björnens ungar är tillräckligt stora för att springa runt och leka och skulle man stöta på dem ropar de genast på sin blodtörstiga morsa. vandra på fjället är precis vad eric gör just nu och jag funderar starkt på att köpa en teddybjörn på lekia och utföra kollektiv voodoo på alla jämtlands björnar...
2010-07-22
 10:46:52

i sann svärmorsanda

när jag och eric kom hem från arlandas flygplats klockan fem på morgonen för lite drygt en vecka visste vi direkt vem som varit där. på något konstigt vis behöver man inte mer än att komma in i hallen för att veta att hans mamma, anne, svept sin, ja, inte vet jag, magiska, dammvippa över hela lägenheten. den är liksom felfri på något sätt.

snart kommer eric hem från sin fjällvandring och jag jobbar febrilt för att få in den där anne P-touchen, men allt jag ser är brödsmulor, sliskigt vatten på diskbänken, knöliga lakan och tidningar.

- kanske tar det ett tag innan tilldelas den mär magiska dammvipsstekniken?
2010-07-20
 16:31:32

five weeks notice

på dagen är det tydligen i månad och en vecka sedan jag printade ner något här. en halv sommar har gått och jag kunde nog inte gjort den så mycket bättre.

vädret blev helt perfekt lagom till fotbollskolan jag och micaela deltog i som ledare åt världens sötaste flick grupp. detta var även midsommarveckan och inledningen på min semester. jag valde att inte jobba ihjäl mig den här sommaren och tack vare den käre gamla skatteåterbäringen behövde jag inte svälta trots mitt val.

veckorna tjugosex och tjugosju bestod av multiumgänge, sol, bad fotboll, fotbollsfest, fest och fotbolls-VM. jag har aldrig njutit av ledighet som jag gjorde då!

förra veckan spenderade jag i grekland tillsammans med män som hatar kvinnor och mannen jag älskar mest av allt. värmen, både från den kretanska solen och från honom, verkar ha etstat sig fast under min hud. just nu känner jag mig lycklig.

lycklig, fast inte på det där bubbliga, hoppiga, nästintill stirriga sättet. jag känner mig lugn, tillfreds, ja, får man säga harmonisk också, utan att klichébolaget skickar en räkning?

(... fast mitt i allt den där sengångarglädjen ett besked som sett till att pupporna i min maggrop börjat pocka på lite igen.)

ikväll är det träning, V med fancy som vi avslutar med Eclipse på bio tillsammans med Lithe, hennes kille och Sarren!