2010-07-20
 16:31:32

five weeks notice

på dagen är det tydligen i månad och en vecka sedan jag printade ner något här. en halv sommar har gått och jag kunde nog inte gjort den så mycket bättre.

vädret blev helt perfekt lagom till fotbollskolan jag och micaela deltog i som ledare åt världens sötaste flick grupp. detta var även midsommarveckan och inledningen på min semester. jag valde att inte jobba ihjäl mig den här sommaren och tack vare den käre gamla skatteåterbäringen behövde jag inte svälta trots mitt val.

veckorna tjugosex och tjugosju bestod av multiumgänge, sol, bad fotboll, fotbollsfest, fest och fotbolls-VM. jag har aldrig njutit av ledighet som jag gjorde då!

förra veckan spenderade jag i grekland tillsammans med män som hatar kvinnor och mannen jag älskar mest av allt. värmen, både från den kretanska solen och från honom, verkar ha etstat sig fast under min hud. just nu känner jag mig lycklig.

lycklig, fast inte på det där bubbliga, hoppiga, nästintill stirriga sättet. jag känner mig lugn, tillfreds, ja, får man säga harmonisk också, utan att klichébolaget skickar en räkning?

(... fast mitt i allt den där sengångarglädjen ett besked som sett till att pupporna i min maggrop börjat pocka på lite igen.)

ikväll är det träning, V med fancy som vi avslutar med Eclipse på bio tillsammans med Lithe, hennes kille och Sarren!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: