2009-05-18
 16:03:43

author

Idag fick jag mitt schema för sommaren. En hel dag hinner jag vara ledig innan mitt sommarvikariat drar igång. Överskattat med vila antar jag.

Efter en förfriskad lördag som bidrog med en lite smått dagen-efter-ångestladdad söndag så satt jag och Fanny på Venedig och rabblade upp våra mest minnesvärda fyllebravader under förra året och de månader som gått. Efter en hel del skratt och frustande bestämde vi oss för att föreviga dessa minnen genom att skriva ner dem i kronologisk ordning och sätta ihop det till något som liknar en bok. Jag har redan börjat fila på vår resa upp till Bobo, mars 2008...



2009-05-13
 19:06:31

När man får smaka på sin egen medicin

Det måste vara det absolut värsta som finns att ringa till mig. Jag svarar ju för fan aldrig! Igår och idag skickade även Fanny sms till mig, såna där som man bara vill svara på liksom, men jag har ju heller aldrig pengar på min mobil, så det kunde jag inte. Nu har jag ringt Fanny tre gånger och Malin två. Kanske låter de mig för en gång skull smaka på min egen medicin? När jag märker hur frustrerande det är att inte få tag i någon så är det fan inte mer än rått åt mig i sådana fall!

Erkkan och Hanna måste jag också ringa. Och Jessica. Och JM. Jag får för fan panik!

Snälla ni, jag lovar att bättra mig hädanefter! Säger jag, som fortfarande har mobilen på ljudlöst i min jackficka...
2009-05-04
 16:01:13

Peaches on my inlist

Långhelgen får mycket väl godkänt. Grillning, solning, fest och många härliga människor, både nya, gamla och nygamla!

En ny cidersmak som kommer att svepas flitigt i sommar heter Peach melba och en annan Persika, även känd som Jessica Eriksson (jag och mina smekisar ni vet) har gjort en strålande comeback i mitt liv! Jag har känt Jessica en väldigt lång tid. Vi har både hejat på våra bröder när de spelade fotboll och spelat sida vid sida i Kolsva IF´s flicklag. Igår kom hon, efter många tröstlösa försök att låta bli från min sida, upp till min, inte alltför välstädade, lägenhet, för att titta på film.

- Men Maja?! Nej, det här håller inte, jag ringer in Fredrika!

Jag har aldrig någonsin varit med om två mer rutinerade städare. Det var som om jag var med i rent hus! Hur ofta gör du rent härinne? Men Maja, titta på din vägg?! Det är ett under att du inte blivit dammallergiker!

Ja, slungorna tog alrdig slut, men, fastän det tar emot lite att erkänna, de har rätt. Jag verkar lida av grov städförlamning. Så fort jag får för mig, eller, mer troligt, när någon nästintill tvingar mig att städa, så blir jag bara sittade/pillande/plockande/putsande. Min enda uppgift igår var att sortera mina kläder som jag bara slängt på golvet. Smutstvätt i tvättkorgen och allt annat in i garderoben. Det slutade med att efter 45 minuter satt jag fortfarande och vek mina T-shirtar som redan låg i sin låda och Jessica fick ta över! Finns det kurser i städning? Om inte annat så är det kanske något som Jessica borde satsa på. Jag är säker på att hon skulle sopa mattan med tanterna i rent hus!