2009-07-17
 17:02:46

När man har oddsen emot sig

Tiotimmarspass och lite sömn två dagar i sträck, och ikväll är det Fancy, Törley och Munkan som gäller. Wish me lulck people, för Munktorpsbravderna har varit ganska dimmiga hittills!
2009-07-16
 17:17:31

Refresh my memory

Jag har jobbar tio timmar idag och nu är jag otroligt trött i huvudet. Det är väldigt dålig luft inne på fritidsklubben och jag tror att Sandra och jag använde upp det mesta av det lilla syre som fanns kvar med våra extremt djupa suckar och otröstliga gnällande.

Man blir så himla trött på sig själv till slut, när man inte har något mer att komma med än klaganden. Tro mig, det är befogat, men ändå liksom. Jag får typ för mig att jag är världens bittraste människa, men så illa är det förhoppningsvis inte. Fick faktiskt höra häromdagen att i dennes ögon var jag alltid glad och sånt är alltid roligt att höra!
 
Min mamma kommer hem från Barcelona idag och jag hoppas att hon har haft det bra på sin minisemester. Jag vill tro att jag hoppas det mer än att hon köpt mig en snygg väska, men jag vet inte riktigt om det stämmer...

Ska kolla på Harry Potter och Fenixorden  på DVD snart, den femte filmen, så att jag vet precis vad som hänt innan jag sätter i biosalongen på lördag och ser den sjätte - Halvblodsprinsen. Ja, jo, jag kan vara en av de största HP-nördarna i världen.
2009-07-14
 16:56:14

Me and my moodswings

Igår var vi ett gäng och spelade minigolf. Minigolf är väl typ som YATZI eller nåt, det är asroligt när det går bra, annars finns det typ inget värdelösare på hela jordklotet. De första fem banorna gick riktigt bra igår och jag kunde t.o.m. mena det när jag gratulerade mina motståndare till deras spikar. De första fem. Resterande tretton gick åt helvete och det hela slutade med att jag bara stod och varvade svordomar och extrema golfsvingar.

Att vara tävlingsmänniska tycker jag är bra, men det gäller väl ibland att inse skillnaden på allvar och lek, något jag har lite svårt för ibland. När vi kör fotbollsmatch mot grabbarna och pricken på brottarträningarna så är jag som galen, medan de andra mest skrattar. Idag på jobbet när jag fick något som måste ha liknat en ADHD-attack för att det gick dåligt på min patiens, blev jag nästan rädd för mig själv.

Jimmy kallar mig ofta berg-och dalbanan, för det är så snabbt mitt humör går från topp till botten och jag är alltid antingen eller! Nu är det snart dags att åka och träna. Med tanke på att det serverades LAXBULLAR I DILLSÅS till lunch på jobbet och jag levt på hårdmackor, så kan nog Jimmy vänta sig att det blir en ordentligt åktur med berg-och dal banan idag. Någonting säger mig också att när det väl dalar så kommer det att bli ordentligt...
2009-07-06
 21:52:20

Hur kul har katten när råttorna är borta?

Gustav och sofia har dragit till Skåne och än så länge har jag inte riktigt kunnat ta någon större fördel av det. För det första lämnade de en hel del disk efter sig som jag fick slita med idag. Blev förövrigt så slut att jag var tvungen att ta en powernap på 2,5 timme innan jag pallrade mig upp till IC-baren och käkade kebab med Fancy och Sturegänget innan träningen.

Använda Gustavs dator har jag inte heller kunna gjort, utan sitter nu hemma hos Millan och snyltar. han har en superstor skärm och man kan både ha den som tv och data. Tv:n funkar bra, men de har jag ju för fan redan en! När jag ska ha på datorn kommer jag bara halvägs, det står PC på skärmen, men längre än så kommer jag inte! Kanske saknar jag redan mina roomies? Den hör jag inte riktigt. Eller gör jag det?

Brevid mig sitter Camillas bror, Björn, och spelar World of Warcraft på sin data och det är för mig en gåta hur man faktiskt lägger ner både tid och pengar på sån här skit?!

Nu ska jag hänga med CB i soffan!