2008-11-28
 16:37:03

Freeday

Idag är det DM i futsal och jag har skrivkramp för första gången ever!

2008-11-25
 21:24:36

"Man ska inte vifta med händerna i en fladdermusgrotta"

Eller kasta majskorn i bastun. Eller plocka svamp i lårviken. Eller byta tampong i en hajpool. Man ska inte heller spotta i motvind. Jag och Niklas Berglund satt på hans brors 26 årskalas och kom på synonymer till Man ska inte kasta sten i glashus. Vissa bättre än andra. Det var kul att träffa Niklas igen, var ett tag sen nu. Han har ju näst intill skaffat familj nu. Han har iallafall hittat en kvinna och två barn, haha.

En annan vän som jag tycker väldigt mycket om att träffa, även om jag gör det nästintill varje dag, är FancytheloveliestFace of them all!

Jag följde med henne och hennes lillasyster på bio idag och innan vi gick för att äta innan filmen så fick jag ett foto  av henne på oss två. Det var ifrån den gången vi kastade pil på Selmas och jag mindes en väldigt rolig afton i Ludvika. Hon bad mig sedan att vända på fotografiet och där stod följande:


Trots allt som händer i världen just nu; börskrascher, vänner blir ovänner, träningsvärk, föräldrar och elände så får du mig alltid på bra humör.

TACK kära du för att du är just du! / FF

Jag vet inte vad jag ska säga, förutom detsamma - fjortontusen gånger om!

Tacksamheten till mina tjejer är på fucking overload och när man får veta att man gör ett ganska bra jobb själv värmer det ganska hårt i hela kroppen. Det brände iallafall ganska hårt bakom mina ögonlock när jag läste Fannys brev, men med tanke på att vi var inne på Bärsingen, där Fanny arbetar, så bestämde jag mig för att sköta det hela ganska proffsigt.


Bästa vänner är något alla borde ha och tack så mycket Fanny att du påminde mig om hur en sådan människa är!
JAG ÄLSKAR DIG
2008-11-25
 12:40:36

DNA

Min storebror har fått jobb i Spanien och ska snart åka dit. Jag tror att han trivs bäst när han är så långt härifrån som möjligt. Får han chansen flyttar han nog utomlands för gott tillslut. Än så länge är han kvar här i Köping och jag tänker spendera lite tid med min bigolus broshius innan han flyger sin kos. Hittade en bild på honom från hans senaste Thailandsresa och var bara tvungen att bidra!




2008-11-20
 11:59:29

Shake me

En sjukt skön grej hände inatt. Jag vaknade och var tvärsäker på att det var dags att gå upp och började redan tänka på hur jobbigt det skulle bli att koka sjutton portioner gröt. Sedan, efter att ha legat och ömkat mig ett tag, så slog det mig att jag inte stängt av någon väckarklocka. Jag tog upp mobilen och såg de digitala siffrorna visa 02: 43. Då mår man ganska bra!

Matchen gick riktigt bra igår. Eller egentligen var det tre matcher gånger tjugo minuter. Vi förlorade två av tre, men den sista matchen var vi överlägset bäst och slog FFF med 5-2. Det slutgiltiga resultatet av alla matcher blev 8-6 till motståndarna, men för att ha tre divisioner till sin fördel skulle jag nog inte vara speciellt nöjd om jag spelade för Forsbys damer. Det var däremot Kolsva IF och Maja Nordmark. Träningen har gett resultat och det känns riktigt bra inför DM.


Hanna, Emma och jag firade på donken och Camilla jobbade. Hon gjorde klart för oss att vi bara fick beställa något som fanns klart, eftersom hon inte orkade göra något nytt. Jag hade inget över för sånt oproffsigt beteende och såg till att göra precis tvärtom! ;-)

Camilla och hennes McD-kompani blev inte gladare när jag råkade spilla ut en stor cola på golvet heller, men det roade systrarna Eriksson, så den bjöd jag på!

2008-11-19
 18:05:25

3D

Laddar inför matchen mot Forsby med falukorvsmacka och My super svveet 16. Jag kommer att föräta mig på falukorv nu, bara för att jag inte, trots att Camilla visat mig, skurit upp den där jävla korven i bitar och fryst in det jag inte tänkt äta. istället ligger det ännu en hel falukorv i frysen, som jag kommer få äta till förbannelse en annan gång.

Forsby gick upp i division 2 i år och jag hoppas att vi inte blir bortgjorda. Inte världens bästa pepp inför DM kanske. Hanna kommer och tittar och hon kan ungefär lika lite om fotboll som hon bryr sig om sporten, så pressen är inte alltför hög på mig iallafall!

Idag snöade det i Köping och vi byggde snögubbar och lyktor ute på skolgården. Snacka om flashbacks man får när man ser hur ungar beter sig galna när de får se snö.

I´m feelin´some buzzzzz tonight!

2008-11-18
 19:01:50

Blubb blubb

Min brorsa däckade i duschen en gång på fyllan. Låg där i några timmar och vaknade sedan upp en ganska öm bröstvårta. Ganska kasst, var det första jag tänkte. Idag vaknade jag, efter att min mobiltelefon ringt för typ sjuttonde gången. I badkaret. Jag somnade på mitt svarta skumhjärta och vaknade även jag med skavande bröstvårtor. Jag är väldigt trött och jag antar att sådant tar ut sin rätt förr eller senare, vart man än befinner sig. 

Tack Malin som ringde det avgörande samtalet och tack Fancy och Hanna som hjälpte till att väcka mig ur min badkarskoma! 

Ikväll blir det kladdkaka, glass, naturgodis och GG!

Dagens ros gick visst till min granne Kenneth. När jag gick uppför trapporna idag så såg jag att han fått en bukett där det stod till bror Kenneth. Snacka om uppskattad brorsa liksom! Jag vet att det inte är Kentas födelsedag, eftersom han är från V:a Skedvi och jag varit med på hans kalas som firades i mitten av sommaren. 

Är det nu man häcklar sin egen brorsa för brist på uppskattning eller ska man rent av visa sin storebror lite affection? Något säger mig i och för sig att Gustav Nordmark inte skulle bli rörd till tårar av en blomma. Jag ska komma på något hunderdunderbra, så jag har en hållhake på den jäveln! :)

2008-11-18
 12:12:41

Egen planering

På tisdagar äter jag inte lunch i matsalen, utan har egen lunch, som jag får äta var jag vill. Oftast är lunchen på en halvtimme och på sin höjd skulle jag hinna springa hem, micra lite gröt, trycka i mig den och sedan springa tillbaka. Idag däremot, idag och varenda underbara tisdag har jag planering. Lunch från elva till halv tolv och sedan plnaering till halv två. Två timmar som bara är ägnade åt mig. Okej, jag ska kanske fylla i lite listor och hitta på lite lekar, men det gör jag ju i sömnen liksom. Dessa två timmar ägnar jag nu åt mina Karlssons fyrkant med stekt ägg och falukorv och min lilla Chiquita smoothie.

Igår var vi på utflykt med våra fritidsbarn. Vi grillade korv och åt skumtomtar. Det var sjukt fint väder på vår utedag. Idag och resten av veckan ska det bara vara regn. Man kanske skulle göra som Malin tipsade min granne om när han var lite extra tjurig, Lägg dig i solariet igen, det kanske funkar som ljusterapi. Jimmy solar ungefär fjorton gånger om dagen och så fort han får chansen drar han upp t-shirten och tycker att vi ska jämföra brännor. Om några år ska jag jag ta varje tillfälle i akt att jämföra rynkor.

Förutom äckligt väder har jag även vant mig vid att ha ständigt ont i rumpan, vaderna, och låren. Träningsvärk av rang med andra ord. Jag börjar starkt fundera på om vår tränare just nu bara försöker fundera ut det bästa sättet att få att spy. Igår frågade jag med hårt ihopbitna tänder om det bara var jag som ville börja gråta. vi fick bland annat ägna oss åt att hoppa jämfota upp och ner på en tjockmatta tills det brann av smärta i låren. 90 grader, benpendling, skridskohopp och utfall är andra övningar som gör att det inte är alltför angenämt att gå upp och ner för trappor.

Jag har grubblat mig näst intill gråhårig på en personlig text en kille har på msn och äntligen har jag knäckt det! "snabela på engelska jocke"  Fattar ni? Hoppas inte alltför snabbt. Det skulle nämligen ge min hjärna en rejäl törn!
2008-11-17
 23:28:32

Vem är ett måndagsbarn?

Kolsva IF är på tv! Eller, nästan iallafall. Vår morfar har filmat våra matcher och just nu tittar vi hemmamatchem mot Sätra IF. Det är inte helt smärtfritt att se sig själv in action och många gånger undrar man vad man har på planen att göra.

Jag har bjudit på mat och nu sitter vi och smälter vår falukorv och spaghetti i soffan. Jag har även hunnit med och diska en del av mitt berg av disk och nu är det bara mina skålar med stelnad mannagrynsgröt som trilskas. Jag är så snuskig!!!

På onsdag kommer Hanna till vår andra del och jag hoppas att hon kommer att spendera väldigt mycket tid i mitt Nygårdsnäste. Ni vet hur det kan bli konstigt när man inte träffas på ett tag och man får liksom treva sig fram i början? Så är det aldrig med mig och Hanna. Vi har alltid full koll på varann och eftersom Hanna är den som vet mest om mig, så vi behöver aldrig spilla någon tid på att några onödiga uppdateringar om livet. Fast det betyder inte att jag inte saknar henne mycket när hon är däruppe och jag lite längre ner. För när det kommer till kritan Hanna, så är du faktiskt min bästa kåmpis!

Nu är det halvtid och vi stänger av skiten!
2008-11-16
 15:13:36

Vart är mitt huvud?

Lägenheten stinker disk, glömde nämligen mitt nyköpta diskmedel hemma hos Brallan i fredags. Något som jag också glömde i fredags var att ställa in smöret efter mig och det har nu fått en ganska mysig mörkgul nyans. Usch!  Jag tror att det här är resultatet av att jag alltid har så bråttom när jag ska ut ur lägenheten, vilket måste bero på att jag alltid är lite försenad.

Helgen har iallafall varit väldigt lugn och igår spenderade t.o.m. Fanny, Malin och jag en hel dag isär. Fanny jobbade och drog sedan på fest, Malin åkte hem till Himmeta och spenderade lite kvalitetstid med familjen och jag var på Teaterfest och sedan i Arboga där jag och Erkkan var barnvakt.

Jag har lämnat tre röstmeddelanden på mobiltelefoner idag. Två på Hannas och ett på Fancys. Jag brukar aldrig göra såna saker och började skratta åt mig själv när jag försökte låta lite lagom casual, fastän jag i princip pratade med mig själv. Jag hoppas att mina meddelanden kommer fram och att de var, om inte möjliga att urskilja, kanske lite underhållande iallafall!


Nu är jag hungrig, så det är bäst att jag beger mig hem till Malin och hjälper henne att fixa i hennes lägenhet, så att vi kommer iväg till donken med Mickis nångång! 

2008-11-15
 23:43:06

Wille, Wille, William - ge mig en sång!

Jag och Erkkan agerar barnvakt åt William Bojar, medan Tobbe och Tesso är på Uggla, Ulvesson och Rehborg. Ungen är så sjukt söt! Vi har precis bytt en blöja som såg ut att innehålla stark senap och hjälper han mig att blogga :)

Jag och Erkkan har hunnit uppdatera oss om dagsläget och ätit lite ananaspaj. Sist jag träffade Erika var när vi var här hemma hos Bojar/Malm senast och jag noppade isär Erkkans killes unibrow. De har visst vuxit ihop igen för längesen och det var väldigt längesen vi sågs!

Tobbe och Therese bor i ett nybyggt jättefint hus och de har en stor hyperdydermegahi-tech platt-tv och p.g.a. denna materialistiska fåfänga kan inte jag Erkkan och Wille se på tv! Det blinkar och lyser, men vi får varken igång ljudet eller bilden!!!

Jag agerar därför DJ och nyss drog jag på End of the road med Boys II men. Jag fick en minsann höra att orginalet skulle vara bättre än Idol-Dannys version av låten. Jag lyssnar, Wille lyssnar och vi är besvikna. De har inte Saucedos sårade stämma och absolut inte samma end of the roooooooowuuuuuuud som han har!

Idag var det lite fest på Hagateatern och våra Rumpnissar skulle spela upp första scenen i vår pjäs. Efteråt skulle det hållas nåt jävla tal om det nya gradängsystemet vi fått. En massa pudertorra anekdoter om bänkar och pallar drogs och jag var mer olugn än mina ungar, Till sist skulle alla ledare få en T-shirt med Hagateaterns logga. Jag kunde inte, trots att gradängläktarna var full med publik, stå stilla på scenen. Istället gungade jag fram och tillbaka, slängde frustrerat huvudet bakåt när alla namn utom mitt eget räknades upp för att få hämta sin tröja och roade tillslut mig själv med att blända mig i strålkastarljusen.

När jag sedan hämtat min tårtbit och var påväg ut till flyktbilen som skulle ta mig till Arboga stötte jag på min gamla teaterfröken jag haft för ungefär tio år sedan. Jag har inte träffat henne på tio år heller, eftersom hon flyttade till Göteborg, (vår grupp grät floder) men hon berättade att hon förstått på en gång att det var jag som stod på scenen, eftersom jag tydligen var lika rastlös nu som jag var då. William har spytt på min nya Hagat-shirt, haha!

2008-11-13
 22:42:22

BUZZIGT

Maja, aka spelare 2, är den slutgiltiga vinnaren i BUZZ-turneringen hemma hos Brallan! Ni som inte spelat BUZZ, så är det ungefär som ett jeopardyspel och det gäller att vara snabbast på att svara. Jag och Fancy fick båda pris för snabbaste buzzfingret och slutsatsen att vi var lite mer fingerfärdiga än Malin drogs! ;)


If I were a boy, I think I would understand.

2008-11-12
 16:08:45

Jordgubben

Jag har märkt en sak som inte är så himla rolig. I brist på annat, har jag nu setat och läst igenom mina gamla blogginlägg. Det känns som om dem var så himla mycket roligare förr. Nu handlar det ju nästan bara om jobb. För det känns som att en för stor del även handlar om det. Jag tycker verkligen om det jag gör just nu, men jag menar, lugn!

Sen när blev jobbet allt liksom? Jag pratade med en kollega om att jag t.o.m. börjat drömma om fritidsbarnen och mina uppgifter om nätterna. Han sa att det gjorde han med. Han sa även att han just nu hellre skulle vilja packa upp bananer på ICA...

Det är sånt här som gör att man nästan blir lite livrädd inför tanken på att skaffa sig ett fast jobb. Samtidigt så känner man pressen på sig att man borde fixa en utbildning så att man kan få just en ordentligt anställning någonstans. Blir man aldrig nöjd? Något jag också läste när jag scrollade nedåt  bland mina forna tankar var att man alltför sällan lever i nuet och detta var något jag skulle ändra på. Har väl gått lite sisådär med det.

Egentligen är det sjukt att man hinner oroa sig för framtiden med tanke på att man knappt hinner slå av väckarklockan på måndag morgon, innan man börjar göra sig iordning för en utekväll på fredagkväll! (Min första tanke när jag skriver ordet fredag: Yes, det är bara en hel dag imorgon, sen en halv dag till! Så mycket för att ändra det tankemönstret!)

Hoppas ni håller er kvar, för nu kommer ju det viktigaste för dagen: HANNA, KRISTINA, MIN BÄSTA KÅMPIS, ERIKSSON, HAR TAGIT KÖRKORT!!! Pratade med henne nyss, något hon inte kunde göra alltför länge, med tanke på att hon körde bil hem - helt själv! :)


Många måste tycka att det blir tröttsamt att jubla när folk tar körkort, men inte jag. Jag är nämligen fortfarande övertygad om att det är det absolut svåraste som finns att göra. Jag blir även mer och mer övertygad om att det kanske inte är något för mig heller. Blev härom veckan tackad av min tränare att jag inte försökt mig på det än, med tanke på att jag fortfarande inte kan höger och vänster. Jag vet inte varför det aldrig satt sig, ni vet, så att man bara automatiskt kan säga höger och samtidigt slå ut med just höger hand. Det är väl kanske en genetisk sak, ungefär som att vissa inte kan vika ihop tungan så att sidorna nuddar varandra. Det kan iallafall jag!

Ikväll är det träning och bara tvåmål. Sista helgen i november har vi DM i Västerås och jag går in med policyn att inomhusfotboll är en helt annat sport än den man utövar utomhus och därför har alla lag ungefär lika stor chans att vinna. Jag hoppas att det stämmer med tanke på att vi bara kommer att möta div. 3-lag!
2008-11-11
 20:36:42

Du gör hål i mig

Jag har ont i magen, ont i huvudet, ontontont i mitt hjärta och dina äckliga jävla köttbullar har gjort mig illamående!

Den här gången kommer du inte undan och jag tänker påminna dig om vad du valde att bort ikväll.

Dig har jag bara inte tid med just nu, dig saknar jag en hel del, du är ingen jag ens tänker på längre, dig tänker jag på och hejar på dig och ni kommer snart och täpper igen mig lite!
2008-11-11
 16:48:15

Syndens flod

Jaha, kommer du nu?

Ja, jag bor här!

Ja, men jag trodde inte att du skulle komma så tidigt.

Tidigt? Klockan är tjugo i fem, jag gick till jobbet klocka åtta imorse.

Ja, men sånt där skiter jag i.


Fyfan vad jag hatar dig ibland!!! Älskade M, kom och ta med honom hem nu förhelvete.

2008-11-06
 15:29:23

The best tree ever

Imorse väcktes jag och Malin klockan 05.55 av min väckarklocka. Med tanke på att den skulle ringa just då, så pratade vi inte sönder hela natten. Jag hade nämligen öppning och frukost halv sju idag och förberedde mig på ett ganska långt arbetspass, med tanke på att jag den tidiga morgonen. Icke!

Tallen, som min avdelning på Skogsbrynskolan  heter, har en sjukt skön policy. Den går ut på att försöka, alltså verkligen göra sitt yttersta för att skicka hem den person som slutar tidigast! Så idag, 14.33, efter att jag plockat in i diskmaskinen var jag free to go!

Med tanke på att träningen börjar så pass tidigt idag, var det jävligt uppskattat att få gå tidigare. Nu hinner jag tanka in lite nya låtar på MP3:n till distanslöpningen, åka upp på stan och köpa en ny bikini (det som var kvar av min sladdriga HM-trasa blev kvar på Rhodos) och kanske käka med Gustav. Fast nu kunde inte vår kära mor följa med, vilket med all sannolikhet betyder att jag måste betala min egen mat och det har jag nog inte råd med. Bjuckar du brorsan, så har vi en dejt!


GRATTIS HANNA! Min bästa kåmpis har klarat uppskrivningen! HAJTANDTREA

2008-11-05
 00:18:10

Fyra bondbrudar

Kärt återseende idag när Fanny, Malin och jag träffade JM för första gången på nästan en månad, skönt med människor som saknat en lite! Jag hängde lite hemma hos JM, kollade på hennes och Jonas nya färg i vardagsrummet, hur söt Enya var när hon låg och sov och så lite på Nanny-akuten. Efter det styrde vi ner oss till HK, mötte upp FF och Bralls, köpte lite bioproviant och begav oss sedan mot vita duken, där agent 007 väntade på oss!

Lyckad kväll, lyckad skara och grymt lyckad smakkombo på nya mersaften (hallon/svartvinbär) 

Nu ska jag sova själv för första gången på väldigt länge och det känns konstigt. Konstigt att inte jag och Fanny kommer att ligga ihopkurade med knäna mot varandra. Alltid när jag mår dåligt är mänsklig närkontakt det bästa som finns. Jag minns slutet av jullovet i trean när jag spenderade en hel morgon med att ligga med huvudet på Hannas mage och bad henne andas bort min ångest, haha!

Sjuk träningsvärk från försongspremiären igår, med det känns riktigt skönt att komma igång och träna ordentligt. Jag vet inte riktigt hur det står till i vårt lag, men jag tänker se de här två månaderna som en rejäl genomkörare för mig själv.

Måndag: Löpning/styrke
Onsdag: Fotboll
Torsdag: Löpning/Simning
Lördag: Löpning/styrke

Jag är inte speciellt mycket för självdiciplin och kan man få den här träningen i ett div. 5 lag så kan det ju vara värt det!

Nu har jag skjutit upp det tillräckligt länge! Dags att hitta bingen, solo!


2008-11-04
 18:09:31

I am so on to you!

Nycklar hittade! Lisa städerska ska ha TACK SOM FAN! Jag höll ärligt på att börja tjura när jag gick fram för att erkänna för en lärare att jag förbrukat det lilla ansvar jag blivit tilldelad. Turligt nog verkar hon ha sett min panikslagna min och var ganska snabb på att berätta att min knippa kommit till rätta. (Oj, rimmar gör vi också! I´m so huderiusbadunderius alltså!)

Efter Skogsbrynet satt jag av en timme på fritidsklubben som behövde folk till stängning. När jag säger satt av så menar jag inte att det är något jobbigt, utan att jag bokstavligt talat bara satt! Kanalen Jetix är favoriten bland eleverna och vi satt alla som klistrade framför tv:n.

Jag har fått en, anonym och inte alltför trevlig, kommentar på min blogg. Jag hoppas att det känns bra att brännas lite sådär i skymundan, med tanke på att jag inte har för avsikt att lägga ner så mycket tid på att varken ta åt mig av det eller hemsöka denna/denne mystiske och, något som måste tilläggas, relativt fega, person. Inte för att jag inte har mina aningar.  

Två halkbanekörningar verkar ha avlagts i Ludvika. Den ena gick väldigt bra och den andra borde ha gjort, eller göra, det, med tanke på att utövaren redan har körkort! Camilla, som är tre år yngre än mig, har bestämt sig att hon ska ha körkort innan sommaren. När lillasystern skriver in sig på körskolan innan en själv och vissa t.o.m. hinner med att göra två halkor, kanske det börjar bli dags att styra upp? Jag skadar ju inte naturen genom att släppa ut en massa avgaser iallafall! (något jag i och för sig väger upp genom min mer eller mindre totalt icke existerande sopsortering)


2008-11-04
 11:46:32

Empty threats

Jag har inte sovit själv på exakt själv på snart en månad. Sen jag kom hem från Rhodos har jag fastnat för det där med att dela säng. hittils har jag hunnit med Fanny, Camilla, Hanna och de senaste två nätterna har Jag, Fanny och Malin legat tvärs över mina 90 cm-madrasser. Att man åker ner i glipan lite då och då är inget man tänker på så länge man har två av sina bästa vänner på varsin sida innan man somnar. Däremot var jag tvungen att gå upp halv sju efter en inte alltför tidig insomning, vilket var inte så jättemilt. Vi passerade gränsen till övertrötthet, samtalen spårade ur totalt och slutade med att vi skrattade åt allt. Ni är värda alla smöriga vänskapsklyschor i hela världen! v

Mina nycklar är borta! Inte så jätteroligt när man bara har en hemnyckel och blev tilldelad sina jobbnycklar igår.

Ikväll blir det antagligen Bondfilmen på bio. Så länge ni kommer är jag nöjd!

Nu ska jag traska tillbaka till jobbet. Äter bara i skolmatsalen två dagar i veckan numera, vilket betyder att jag, istället för att äta deras svingoda skolmatsbuffé, får tugga i mig en skål micrad havregrynsgröt - utan mjölk! Kunde ju förvisso ha silat bort klumparna ur paketet och sedan hällt på gröten, men det var något med den där sura lukten som gjorde att jag lät bli!

2008-11-02
 21:23:06

Kungens kalla öra

Sitter och kollar på Hål i väggen och väntar på resten av kladdkaksinspektörerna. JM kunde inte deltaga idag, men Fancy, Malin och Camilla kommer hit ikväll!

Ni har väl alla sett den där kinderäggsreklamen? När ungarna säger att de vill ha både en överraskning, leksak och choklad. Att baka kladdkaka på mitt sätt stimulerar både kropp och sinne, samtidigt som den är lite nyttigare än andra:

För det första: Jag hittade bara ett kaffemått på 20 ml och fick köra lite huvudräkning varje gång jag skulle ha i en ingrediens! (inte helt lätt att veta hur många kaffemått som går på 2,5 deciliter liksom)

För det andra: Jag hade inget ströbröd hemma och då gäller det att vara kreativ. Jag behövde bara en handduk, två fullkornsknäckebröd och en oreganokryddburk och vips - så kunde jag strö bröd över formen!

Till sist: Fullkornsströbröd, något jag kanske ska ta patent på?

Tidigare ikväll följde jag och Malin med Fanny till Kungsör för att titta på hockey. Läktaren kunde man bara stå på och man kände hur det värmde lite om kinderna - när man kom ut från ishallen!!!

Imorgon börjar jag jobba på Skogsbrynsskolan igen och denna gång är jag kvar till årsskiftet. Det är typ två månader. I två månader kommer jag att leva som en normal knegare igen. Det var senast i mitten av mars som jag hade ett rejält vik. Det var på Nygårdsskolan särskola och jag var där i tre och en halv månad. Nu behöver jag iallafall inte oroa mig för pengar på ett tag och det känns väldigt skönt. Samtidigt så är det konstigt att bara vara ledig på helgerna och inte kunna få några extra sovmornar eller kunna åka iväg på små spontantrippar. Tur att det alltid finns något att vara missnöjd över, haha!

2008-11-02
 13:21:24

Good neighbours

Igår var jag och Fanny på maskeradfest, utklädda till Sandy i Grease, före och efter hennes coola förvandling. Jag var prydliga S med gul kjol, kofta i matchande kulört och en vit blus, medan Fanny körde på superlockigt hår, lacktajts och en svart djupt båtringad t-shirt. Jag tror det bara var vi två som tyckte det var en lysande idé att underhålla resten av deltagarna hemma hos Madde med, extremt högljudda och kanske inte alltför rena, framträdanden av Summer nights, You´re the one that I want och we go together. Det var ganska välkryddat ändå och jag var helt såld på bålen, som hade sån här hyperdyperkall is, som gör att det ryker. Fanny berättade att hon haft en sån bål på sitt kalas i tvåan. Den åttaåriga Maja i mig vred knut på sig själv av avund.

När klockan närmade sig spöktimmen var det några maskeradbarn som ville gå på hantis Halloweendisco, men Sandy ett, två slog först följe med våra kära kolsva grabbar (som bl.a var utklädda till Varulv och Gandalf) gjorde Kebabhouse innan tolv istället för efter två och sen gick vi hem och tittade på Gossip Girl.

Vaknade hemma hos Fancy, såg snabbt till att jag inte skulle behöva gå hem i min Sandy-outfit och ringde paret Nordmark/Jansson som varit på galej i Boga. De var på väg genom Köping för att ta sig hem till Skedviskogarna och jag fick lifta till Nygård.

När jag knatade uppför trapporna till min lägenhet möter jag min granne Kenneth. Han blick säger mig att mitt rufisga hår och min make-up, som letat sig nedåt i ansiktet, inte riktigt passar till min präktigt citrongula outfit. Sedan ler han lite illvilligt, pekar upp mot den tredje och sista våningen, min våning, och säger: Passa dig.

Jag hör röster och kommer upp för att se Jimmy, som har dörr mitt emot min, stå och tampas med Jehovas Vittnen. Jag lyckas kväva ett skratt när jag hör honom säga: Men, det här är ett muslimskt område! Sedan får han syn på mig, som febrilt letar efter mina nycklar och utbrister: Prata med henne! Hon är väldigt intresserad! Jag, som bara vill in och svepa ett glas resorb, förbereder mig på det värsta, men, tack och lov, min uppenbarelse verkade t.o.m. skrämma Jesu budbärare. De räckte bara snabbt åt mig en broschyr och lommade sedan iväg nedför trapporna igen.

Jag skulle behöva städa min lägenhet idag, med tanke på att jag kan komma att få besök, men jag känner mig inte så städad själv och hoppas att kladdkakan jag tänkt att bjuda på väger upp mitt bombnedslag till tre rum och kök.
2008-11-01
 03:16:37

Take a bow

Som altid, och precis som vi bestämt i ungefär tv å veckors tid, så hittade jag och Fancy till hantis även demmafregadskväll! Var det en slump at CB spelade foreber som sista låt?1 eller var det bara vår gamla vän hantans sätt tatt hälsa oss väldkomen hem? det troe jag! Ligger hemma hos Fanny och nyss sa hon något v'ä'ldigt viktigt: nämligen att vi klarde rhodosresan ocjh då klarar vi fa vad som hest! Jag älskat dig!