2009-11-23
 16:44:23

måndagar - verkar snabbt och effektivt

klockan sex imorse gick jag upp. just då kändes det som att dagen aldrig skulle ta slut, men nu, efter 9,5 timmar arbetsdag, förstår jag knappt vart tiden tar vägen? allt har liksom bara svischat förbi och det enda som inte hängt med är mitt huvud! när man är mitt inne i allt: rastvakter, bildlektioner och lärare som man måste fylla in för till höger och vänster, så känner man inte av tröttheten. det är när man kommer hem och andas litegrann som den sätter in. ordentligt!


jag har fått strikta order om att ta det lugnt av min tränare och han kanske inte har helt fel. jag anser att det är bra att man håller igång, vilket jag absolut gör (träning sön-tis+tor) men det är lite läskigt när man känner att man inte kan ta ett break nångång och skippa träningen utan att känna viss skuld.


idag kom min mamma och överraskade mig på jobbet. hon hade köpt ett halsband åt mig i stockholm. det är en silverkedja med två sneakers som berlocker, men som mamma sa: man kan ju tänka att det är ett par fotbollsskor kanske? tackskaruhaaa!
2009-11-22
 23:34:12

bara för att

släta över mitt relativt pinsamma sista inlägg med mina otroligt omogna kommentarer om idol-ola och för att hanna tydligen tycker att det är dags att uppdatera igen, så får det bli ett kort inlägg såhär på kvällskvisten. spenderar natten hos pp och det är nog bäst att vi ställer dubbla klockor, eftersom vi båda ska vara först på skogsbrynskolan och laga frulle imorgon!


tack så mycket för en rolig sista kväll med MBK. jag antar att det kanske t.o.m. var lite för roligt, med tanke på att kvällen avslutades med ett, tack och lov väldigt kort, besök på BS, endast iförd kalasisar och min årets mål tischa!


god natt!
2009-11-14
 23:40:45

Yra

GRATTIS OLA!!! (vinnare i körslaget!)


fett skön seger! jag älskar ola, jag erkänner det! han gör mig glad och han är ruggigt snygg!


Sitter hemma hos JM. det som började som en lugn och skön hemmakväll och piozza, slutade med vinfest i deras vardgasrum. jag har skrytit en hel del om min blogg och JM har har stöttat mina kryddningar! JM är förresten en underbar vän och jag önskar bara att jag var lika duktig att tala om det för henne som hon är för mig!


jag tror faktiskt att jag äntligen kommit fram till ett beslut nu btw!
2009-11-14
 16:33:42

swing life away

förskjuten förkylning lägger förmodligen kvällens utgång på is. jag måste vara frisk till imorgon och nästa vecka.

igår spenderades ännu en fredagskväll i arboga och den här gången fick madde följa med! precis som när jag och fanny är där och hälsar på, eller närhelst jag är där nästan, så blir man bara så trött! man vaggas in i nån slags suburbsafety. det är väl hela grejen att man inte står och sminkar sig framför spegeln till dånande partymusik, samtidigt som mann suger frenetiskt på den egenmixade partydrinken. nu vet man hur schemat ser ut: middag-postkodsmiljonären-idol-zapp och mysprat i långpausen-idolutslagningen-THE END! och jag kan säga att ögonen börjar känna sig tunga efter inte alls länge i familjen malm/bojars soffa.

ikväll har kif avslutning och nästa vecka är det mbk´s tur! om detta nu är slutet så blir det ett ordentligt avslut iallafall, för nog fan har mbk varit bäst på fest iallafall?
2009-11-13
 11:13:06

tredje otursdagen gillt?

alla goda ting är tre brukar man säga. men tre otursdagar? tredje fredagen den trettonde? blir det värsta turdadgen nu istället?


för min del får det gärna vara så, för jag är sjuk. skulle det vara så att denna fredag den trettonde blir den värsta av dem alla så slutar det väl med att jag får svininfluensan. inte alltför troligt, men man vet ju aldrig! madde har varit och tagit sprutan idag och jag känner att det är något även jag borde ta tag i.

2009-11-08
 21:12:48

my gloden friend

- you are not what you think you are, you are golden! v
2009-11-04
 16:57:07

allt för att bräcka veckans sämsta dag

igår var det tisdag. utan tvekan den tråkigaste veckodagen. man har redan ägnat måndagen åt att ljuga sig igenom helgens bravader och det är som sagt inte tillåtet att ens fundera på vad man själv ska göra nästa helg, eller fråga någon annan för den delen. det måste man ju spara lite på, iallfall till lillislördagen, annars finns det ju ingenting att se fram emot heller liksom.

alltså gör man bara så mycket som möjligt för att fylla detta veckans svarta hål, så man får lägga sig ner och vakna upp nästa morgon. jag tycker jag lyckades ganska bra igår:

  • jobb 08-17
  • packar träningsväskan och liftar med mamma in till kolsva
  • käkar på KP med madde
  • hinner med lite häng på brandsta city innan vi ger oss av till malmahallen
  • fotbollsträning 19.30-20.30
  • bröllopsfotografen på bio med fancy 21-23

efter tolv någon gång gick jag och lade mig och 05.30 väckte lill-lördagen mig. Idag är jag fett trött!