2009-01-13
 16:40:35

Från PN till PW!

Sist jag jobbade var den 29 december. Då började jag klockan 12.00 och gick hem klockan tre, Idag började jag klockan sju på morgonen och väckarklockan ringde 06.00. Det var ganska tungt att komma tillbaka till verkligheten. Jag verkar iallafall inte få svårt att fixa jobb iallafall, det har ringt ganska ordentligt i min mobil idag så förhoppningsvis slipper jag svälta!

Jag blev sjukt sjuk efter vår Sälentripp och idag slocknade jag på soffan. Nu känner jag för att briefa lite - och då menar jag inte att jag ska gå in till Jimmy och snacka skit, utan jag ska ut i friska luften och rensa huvudet!

2009-01-08
 14:06:32

Vi drar till Sälen, fest hela kvälen!

Just nu befinner jag mig på Köpings kompetanscenter. Jag vet inte hur det är med kompetensen häromkring, eftersom ingen verkar ha sett till, eller ahr någon aning om var deras medarbetare L Jansson håller hus. L Jansson, även känd som min mamma, verkar ha tagit en väldigt lång lunch och jag sitter nu vid en av datorerna, som man absolut inte får fika vid, i studierummet och väntar på henne.

Senare idag åker Fanny, Malin och jag till Sälen. Malin besiktade sin bil idag och jag hoppas att den gick igenom, eftersom det är den som ska ta oss dit. Jag ska försöka lära Mallan att åka snowboard. Det är något av det roligaste som finns. Jag skrattar nog aldrig så mycket som när människor ramlar i backen och ska man lära sig att åka bräda så ramlar man. Man ramlar ganska mycket när man åker snowboard överhuvudtaget, men det är lätt det roligaste att åka.

Igår fyllde jag tjugoett år. Min pappa sa att när man fyllt tjugofem så är man snart femtio och då är man snart död. Hoppas jag får njuta de här sista fyra åren jag har kvar att "leva". Jag fick massor av fina presenter, bland annat ska jag få gå på Madame T i London, helt okej! De mest otippade presenterna fick jag dock av Hanna. Vi firade jul i efterskott, eftersom vi inte hunnit ses, så först så bytte vi julklappar. Jag fick en elektrisk juicepress. Du tycker ju om juice, så nu kan du göra din egen. Ja, jag tycker om juice och jag tycker väldigt mycket om dig Kåmpis! I födelsedagspresent så fick jag trehundra kronor och ett kort där det stod: Nu kan du klippa dig. Jag både skattade, och skrattade, mig lycklig!

När de flesta gäster dragit så bjöd jag Unkan på tårta och som vanligt spelades det lite bluffpoker. Jag lärde även Gustav och Hanna att spela bismarck. Efter några omgångar så talade jag, en aning överlägset, om för mina medspelare att det handlar om att tänka i det här spelet, räkna korten, men det är inte helt lätt. Det slutade med att Gustav vann och jag kom inte tvåa.
2009-01-04
 07:46:11

early morning at NGC

Jag och Malin äter en stadig frukost och peppar hårt inför vår fotbollscup. Egentligen är det ganska onödigt, eftersom jag kommer att somna i bilen till Avesta. Jag har en huvudvärk från igår som vägrar ge med sig och att jag sovit typ tre timmar inatt lär inte göra saken bättre.

Idag får jag iallafall träffa min mamma, henne har jag saknat lite.

HEJA KOLSVA!
2009-01-04
 04:54:33

Ibland får man lägga sig med huvudvärk istället

Ni vet hur det är, när en ynka liten skitsak leder till att man hamnar i världens knepigaste sits. Något så fjantigt som att man tar en annan väg när man är påväg någonstans, eller att man råkar svara när på ett nummer man inte känner igen. Så står man där i kassan i världens längsta kö, bara för att man gått förbi en affär på vägen och råkat glida in, och upptäcker att man är försenad till det man skulle göra. Eller så har man lyckats övertalas om att bli medlem i västmanlands virkningsklubb och ska nu betala 257 kronor i månaden eller något sånt.

Inatt var just en sådan natt.
2009-01-01
 23:43:09

o9o1o1

Jag sitter och försöker komma ihåg senast jag var helt ensam i min lägenhet på nyggan. Eller rättare sagt, när varken Malin eller Fancy var här en kväll senast. Jag tror inte att jag ljuger när jag säger att vi har umgåtts nonstop med max två dagars mellanrum under hela hösten och Nittio procent av december har de tillbringat på mina zigenarmadrasser.

Ikväll sitter Fancy på bussen till Sälen, Malin var inte riktigt levande efter gårddagen och jag känner mig, inte halv, utan som en tredjedel bara. Jag sovit större delen av det här dygnet, något jag inte gjort så mycket överhuvudtaget den senaste veckan och nu får jag väl sitta uppe resterande timmar och tycka synd om mig själv, haha.

Malin och jag lovade varann igår att vi skulle gå ut och gå en mil varje dag det här året. Idag räknas inte.

Jag har lovat en massa andra saker också. Bland annat ska jag tydligen ha en relativt gäll stämma och tydligen har den framkallat huvudvärk hos vissa, så jag har lovat Jimmy, min granne, att sänka den några decibel. Annars har jag lovat mig själv att vara supersnäll mot min mamma, hålla bättre ordning, både på mitt hem, min ekonomi och min telefon.

I Januari ska jag utnyttja tillfället att göra gansak roliga saker. Jag ska hälsa på min invalidkåmpis Hanna i Luddis. Hon bröt som sagt benet för några veckor sen och jag tänkte passa upp på henne när Tobbe åker iväg och jobbar. Arboga, Errkan, Tesso och hennes underbara kolikbebis William ska också besökas.

Jag ska fylla år också och jag har hotat med att inte få något annat än pengar (se nyårslöfte hålla bättre ordning på ekonomi) och inga onödiga småsaker. Även om det är, som min mamma sagt varje år man rivit upp fjorton småpaket innehållande strumpor och trosor från mellandagsrean, lagda i varsin kartong, roligt att få öppna, så är det kanske dags att bli mer praktisk. Gräva bland reatrosorna på Lindex kan jag göra själv. Men du är ändå världens bästa mamma! (Se nyårslöfte vara supersnäll mot min mamma)